Items: 0
Totaal: € 0,00
0

Betalen en Verzenden

 

 

Betalen en Verzenden

Betalen

Bij ColorMeSocks kunt u op verschillende manier betalen:

·         iDeal

Met iDEAL is het mogelijk om veilig en gemakkelijk uw online aankopen af te rekenen. U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

·         Creditcard (PayPal)

U betaalt snel en veilig elektronisch via PayPal met je eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij betalingen met creditcard is geen account bij Paypal vereist. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

BanContact- MisterCash

Met Bancontact en MisterCash is het mogelijk om veilig en gemakkelijk uw online aankopen af te rekenen in België. Uw rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

DIRECTebanking - SofortBanking

Met DIRECTebanking is het mogelijk om veilig en gemakkelijk je online aankopen af te rekenen in Duitsland. U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Uw bestelling

Uw bestelling zal binnen 1 werkdag verwerkt worden nadat u deze geplaatst heeft. Direct na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een factuur met de totaalprijs en de betalingsdetails. We doen ons uiterste best de sokken zo snel mogelijk te bezorgen.

Nederland: 1-2 werkdagen.
Europa: 2-5 werkdagen

Verzenden

Voor het verzenden van de bestelling vragen wij een bijdrage voor handelingskosten. Dit betreft kosten voor verzending en verpakking. Bestellingen tot 500 gram worden standaard per brievenbuspost verzonden. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Voor bestellingen tot 250 gram bedraagt dit €2,95 en voor bestellingen tot 500 gram €3,95. Het risico dat een dergelijke zending kwijtraakt tijdens transport ligt bij u. Wilt u uw bestelling traceren van verzender tot ontvanger dan kunt u kiezen voor Track en Trace. De kosten hiervan zijn €5,95 binnen Nederland. Bestellingen boven 500 gram worden standaard Track en Trace verzonden. Bestellingen buiten Nederland worden eveneens standaard per brievenbuspost verzonden. Voor bestellingen tot 100 gram bedraagt dit €4,75, voor bestellingen van 100 tot 250 gram €6,95. Bestellingen boven 500 gram worden automatisch Track en Trace verzonden. Voor Track en Trace buiten Nederland geldt een tarief van € 7,95.

De wijze van verzenden kunt u aangeven tijdens het bestelproces.

 

 

Nederland

 

Europese Unie

Brievenbuspost tot 100 gram
Brievenbuspost van 100 tot 250 gram

 

€2,95

€2,95

€4,75

€6,95

Brievenbuspost van 250 tot 500 gram

 

€3,95

€7,95

 

Pakket Track&Trace

 

€5,95

€7,95