Items: 0
Totaal: € 0,00
0

Gekleurde riemen

 

De mooiste gekleurde riemen vindt u bij ColorMeSocks. ColorMeSocks is het bedrijf dat kleur aan uw outfit geeft. Wij verkopen sokken, sjaals en riemen in vrolijke, warme, felle en frisse kleuren. Onze collectie gekleurde riemen heet ColorMeBelt en bestaat uit riemen in 40 verschillende kleuren. Gaat u voor olijfgroen, koraal blauw, zacht roze, cappuccino bruin of nog een heel andere kleur? Wij hebben het allemaal en stuk voor stuk voor hele nette prijzen. Koop meerdere gekleurde riemen en u kunt dagelijks de kleur van uw riem aanpassen aan uw outfit of uw stemming.


Bekijk hier ons assortiment


Gekleurde riemen

Onze gekleurde riemen zijn Italiaanse 100% lederen riemen. Dit is leer van de hoogste kwaliteit. Het kan wel tegen een stootje en is geschikt voor dagelijks gebruik. Van de meeste gekleurde riemen hebben we zowel een suède als een leren uitvoering. De gekleurde riemen zijn 3,5 cm breed en zijn in 5 maten verkrijgbaar, namelijk 95, 100, 105, 110 en 115 cm. Het model dat wij verkopen is universeel, het is geschikt voor heren en dames. Bent u op zoek naar een gekleurde riem? Met onze vele mogelijkheden slaagt u bij ons altijd.

Maak uw look helemaal compleet, match uw gekleurde riem met uw sokken of uw pashmina. Onze ColorMeCombi collectie maakt dit nu wel heel aantrekkelijk. ColorMeCombi zijn setjes bestaande uit een riem, sokken en een pashmina, allemaal in exact dezelfde kleur. Wanneer u een setje koopt, bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer u alles los koopt. Bent u nieuwsgierig naar onze ColorMeBelt gekleurde riemen of heeft u interesse in een complete ColorMeCombi set? Bekijk onze collectie op de volgende pagina's:

Kom voor gekleurde riemen gauw naar ColorMeSocks. Met 40 verschillende kleuren heeft u bij ons de ruimste keuze. Onze gekleurde riemen van de hoogste kwaliteit leer en hebben toch een aantrekkelijke prijs.