Items: 0
Totaal: € 0,00
0

Gekleurde veters

Voor de leukste, vrolijkste, hipste gekleurde veters bent u bij ColorMeSocks aan het juiste adres. ColorMeLaces is onze collectie trendy gekleurde veters en bestaat uit veters in de meest uiteenlopende kleuren. Met onze 50 verschillende gekleurde veters slaagt u altijd. Fleur uw schoenen op met veters in de kleuren zachtroze, bordeaux rood, zebrastrepen, babyblauw, grasgroen, kanariegeel, of in nog een hele andere kleur. Tevens hebben wij veters met twee kleuren en glow in the dark veters. Onze gekleurde veters zijn geschikt voor sneakers, Vance en diverse soorten sportschoenen. Doe gekleurde veters in uw schoenen en u heeft meteen een trendy, hippe look.

Bekijk hier ons assortiment


Gekleurde veters

Bent u uitgekeken op uw schoenen, maar zijn ze nog in een goede staat en vindt u het zonde om ze weg te doen? Doe er dan gekleurde veters in! Zo krijgen uw schoenen een geheel andere aanblik en kunt u er weer een tijd mee verder.

In ons assortiment gekleurde veters vindt u veters van een goede kwaliteit voor een lage prijs. De veters zijn van een prettig, soepel materiaal waardoor ze makkelijk te strikken zijn. Onze gekleurde veters zijn te verdelen in de uni en fantasie collectie. De uni collectie bestaat uit gekleurde veters in 25 effen kleuren. De veters hebben een lengte van 130 cm. In onze fantasie collectie vindt u veters met 25 verschillende, leuke prints, veters met twee kleuren en glow in the dark veters. Deze veters zijn 120 cm lang. Bekijk ons assortiment gekleurde veters op de volgende pagina's:

Niet alleen voor gekleurde veters moet u bij ColorMeSocks zijn, wij hebben ook bijpassende hockey- en voetbalsokken in dezelfde kleuren en prints. Maak de blits op het sportveld: combineer uw gekleurde veters met uw sokken. Om u hierbij te helpen hebben wij alvast setjes bij elkaar gezocht, deze vindt u hier. Wanneer u een setje koopt is dit tevens goedkoper dan wanneer u het los koopt. Kom dus gauw voor gekleurde veters en sokken naar ColorMeSocks.