Items: 0
Totaal: € 0,00
0

Groene sokken

 

Denken dat alle soorten sokken hetzelfde zijn, is een grote misvatting. Bij ColorMe Socks vindt u namelijk kousen in vele kleuren die van de beste kwaliteit zijn. Ook groene sokken in diverse tinten kunt u bij ons vinden!


Bekijk hier ons assortiment

Groene sokken

De groene sokken koopt u bij ons niet alleen voor dagelijks gebruik: ook groene voetbalsokken en hockeysokken / hockey kousen zijn bij ColorMe Socks verkrijgbaar. De casual groene sokken worden in de volgende tinten verkocht:

Ook verkopen wij lime-groene sokken en groene sokken voor kinderen, die wederom in meerdere kleuren groen te koop zijn. En heeft u al naar onze business sokken gekeken? Deze sokken levert ColorMe Socks in vijf verschillende kleuren. Ook hierin heeft u ruim voldoende keus in sokken van kwaliteit.

Van de kleur Grasshopper Green kunt u ook een combi-set bestellen van groene sokken, een sjaal en een riem in exact dezelfde kleur groen: een perfecte match!

De groene sokken van ColorMe Socks worden gemaakt van katoen uit India. Het draagcomfort heeft onze hoogste prioriteit: de groene sokken van ColorMe Socks zijn dankzij de speciale pasvorm en de kwaliteit van het katoen heerlijk om aan uw voeten te hebben. De sokken zijn Oeko-tex gecertificeerd, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Over kwaliteit en de verscheidenheid aan kleuren van onze groene sokken hoeft u zich dus geen zorgen te maken!