Items: 0
Totaal: € 0,00
0

Hockeysokken

HOCKEYSOKKEN KOPEN? MEER DAN 80 UNIEKE DESIGNS! 

Hockeysokken kopen? Zoek je hockeysokken voor training of toernooi? Neem dan eens een kijkje op de hockeysokken pagina van ColorMeSocks. Je zult je verbazen over het uitgebreid assortiment hockeysokken. 80 unieke ontwerpen hockeysokken alleen verkrijgbaar bij ColorMeSocks.

Bekijk hier ons assortiment

Tevens het grootste assortiment effen hockeysokken. Alle hockeysokken hebben een fantastische pasvorm en blijven ook na veelvuldig wassen de intense kleur en mooie kwaliteit behouden. Dus als je voor originele hockeysokken kiest, ben je bij ColorMeSocks aan het juiste adres!


Hockeysokken kopen voor trainingen en toernooien

Tijdens wedstrijden is het dragen van clubkousen verplicht. Daarom des te leuker om tijdens de training te gekke kleurrijke hockeysokken te dragen die opvallen op het veld. En wil je met je team helemaal de blits maken op een toernooi, dan gaat dat zeker lukken met deze originele hockeysokken van ColorMeSocks. Omdat ColorMeSocks hockeysokken alleen verkrijgbaar zijn op de website van ColorMeSocks en in de filialen van Loods5, is het geen massaproduct dat je in alle sportzaken aantreft. Origineel en Uniek dat zijn onze hockeysokken.


Hockeysokken kwaliteit

Alle hockeysokken hebben een goede pasvorm en zijn van een fantastisch kwaliteit. Daarom zitten zij prettig en comfortabel en blijven mooi van kleur. De hockeysokken hebben een katoenen voet voor extra draagcomfort en extra versteviging voor enkel en voet. Er is voldoende ruimte voor de scheenbeschermers.


Hockeysokken maten

De meeste hockeysokken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 4 maten variërend van maat 28 t/m 45


Hockeysokken assortiment

Onze hockeysokken zijn in 80 verschillende ontwerpen verkrijgbaar en wij hebben de grootste collectie effen hockeysokken.


Effen Hockeysokken

Wij voeren het grootste assortiment Effen Hockeysokken. Onze hockeysokken zijn verkrijgbaar in meer dan 20 effen kleuren: roze, rode, gele, paarse, groene, oranje, blauwe hockeysokken maar ook hockeysokken in veel kleuren effen fluor.


Fun Hockeysokken

ColorMeSocks heeft een heel groot assortiment Fun Hockeysokken. Hockeysokken met dierenprints, hockeysokken met stippels, strepen en sterren maar ook hockeysokken met teksten zoals “Dream Team” en “Hockey Lover”. En nog heel veel andere ontwerpen Fun Hockeysokken, te veel om op te noemen.
 


Hockeysokken voor kinderen

Voor kinderen is ColorMeSocks een waar luilekkerland. Wie wil nu niet een Unicorn, Toekan, Uil of Vos op haar hockeysokken of nog mooier hockeysokken met Gouden sterren? Voor jongens zijn vooral de Oranje Leeuw hockeysokken en de hockeysokken Black Panther alsook de Emoticon, de Piraten en Pokémon hockeysokken helemaal populair.


Hockeysokken zelf ontwerpen

Voor grotere aantallen, vanaf 20 paar per maat, is het mogelijk uw eigen hockeysokken te ontwerpen. U kunt kiezen uit de vele kleuren garens die ook gebruikt worden voor onze eigen collectie. Denk aan hockeysokken met uw eigen bedrijfslogo of logo van uw Studentenvereniging of Dispuut maar ook andere ontwerpen zijn mogelijk mits technisch uitvoerbaar. Meer Eigen Ontwerp Hoceysokken


Team hockeysokken

Aangezien onze voorraad hockeysokken groot is, kunnen wij uit voorraad hockeysokken voor het hele team direct leveren. Wat is er nu leuker om als team dezelfde hockeysokken te dragen op een toernooi? Ieder toernooi heeft wel een thema en het aanbod van ColorMeSocks hockeysokken is zo groot dat er voor ieder thema originele hockeysokken te vinden zijn. 


Hockeysokken Trimhockey

Niet één afdeling binnen de KNHB is zo hard gegroeid als de Trimhockeyers. Heerlijk hockeyen in de morgen of ’s avonds zonder een wekelijkse wedstrijd verplichting. Ook voor deze hockeyteams biedt ColorMeSocks een groot assortiment hockeysokken in vele kleuren!


Hockeysokken Bedrijfshockey

Bewegen is goed voor een ieder daarom wordt bedrijfshockey met de dag populairder. Heerlijk ’s avonds een partijtje hockeyen met collega’s is gezond maar ook heel gezellig. Als team moet je voor de tegenstander wel herkenbaar zijn. Daarom zijn team hockeysokken een must! Informeer ook eens naar de mogelijkheden v.w.b. Eigen Ontwerp Hockeysokken hiervoor.


Hockeysokken Nederland

Als echte Nederlandse hockeyer wil je graag het Oranje gevoel uitdragen. Voor deze hockeyers hebben wij een groot assortiment Nederland Hockeysokken. We hebben de National Stars (oranje hockeysokken met rood-wit-blauwe sterren) de Puzzeled met rood-wit-blauwe puzzelstukjes maar ook de oranje hockeysokken met de tekst “Neder” en “Land” en de Hollandse Leeuw voorop alsook de klassieke Rood-Wit-Blauwe Hollandse vlag hockeysok en natuurlijk niet te vergeten de Oranje Leeuw hockeysokken.


Hockeysokken Landen

Als allereerste in Nederland introduceerden wij de Landen Hockeysokken. Hockeysokken met de vlag van of in de kleuren van het land. De Stars and Stripes hockeysokken waren vanaf het begin af aan al razend populair. Ook de hockeysokken in de kleuren van de Belgische Vlag zijn met name bij onze zuiderburen erg gewild. In de Engeland Hockeysokken is de Britse vlag op een originele manier verwerkt.


Top 3 hockeysokken

Het is moeilijk aan te geven welke hockeysokken het meest populair zijn. Iedere maand lanceren we weer een nieuw ontwerp. Altijd populair zijn de Gouden Sterren sokken en ook de verschillende dieren hockeysokken zijn heel populair. Kortom voor originele hockeysokken moet je bij ColorMeSocks zijn!