Betalen en Betaalmethoden - ColorMeSocks
0
Sluiten

  Betalen en Betaalmethoden

  Wat is het bankrekeningnummer van ColorMeSocks?

  - Ons bankrekeningnummer is NL20 RABO 0325 8732 32 t.n.v. House of Colors. Vermeld altijd bij een betaling je naam en ordernummer.

   

  Heeft ColorMeSocks een veilige betaal omgeving?

  - Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving (Sisow). Zo krijgen anderen niet de kans om mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een beveiligde verbinding, genaamd "SSL-verbinding". Je kan de beveiligde omgeving zien aan het groene slotje boven in je browsers. 

   

  Welke betaalmethodes zijn er?

  Bij ColorMeSocks kunt u op verschillende manier betalen:

  - iDeal: Met iDEAL is het mogelijk om veilig en gemakkelijk uw online aankopen af te rekenen. U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

  - Creditcard (PayPal): U betaalt snel en veilig elektronisch via PayPal met je eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij betalingen met creditcard is geen account bij Paypal vereist. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

  - BanContact- MisterCash: Met Bancontact en MisterCash is het mogelijk om veilig en gemakkelijk uw online aankopen af te rekenen in België. Uw rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

  - DIRECTebanking - SofortBanking: Met DIRECTebanking is het mogelijk om veilig en gemakkelijk je online aankopen af te rekenen in Duitsland. U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

   

  Kan ik contant betalen?

  - Contant betalen is helaas niet mogelijk.

   

  Kan ik ook achteraf betalen bij ColorMeSocks?

  - Op dit moment hebben wij dat nog niet ingeschakeld maar zijn wij wel aan het overwegen om dit via Klarna te doen. 

   

  Kan ik een tegoedbon inwissel?

  - Dit is mogelijk. Tegoedbonnen aangeschaft via onze webshop zijn uiteraard inwisselbaar! Onze tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig.

   

  Als ik retourneer, hoe snel wordt er terug betaald?

  - Je ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben. Het geld wordt dan binnen 5 dagen op jouw rekening teruggestort.

   

  Hoe snel wordt er terug betaald bij annuleren?

  - Indien je jouw bestelling annuleert, zullen wij binnen 5 dagen jouw geld op jouw rekening terugstorten.

   

  Ik heb verkeerd betaald, en nu?

  - Te veel betaald: binnen 5 dagen betalen wij de teveel betaalde bedragen aan je retour. Je kan altijd een mail sturen via ons contactformulier zodra je de verkeerd betaling opmerkt.

  - Per ongeluk betaald: Dit kan gebeuren. Wij koppelen een betaling aan een order. Als wij de betaling niet kunnen koppelen, storten wij het automatisch retour. Binnen 2 weken staat het bedrag weer op je rekening. Je kan altijd een mail sturen via ons contactformulier zodra je de verkeerd betaling opmerkt.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »