Nieuwsbrief en emailberichten voorwaarden - ColorMeSocks
0
Sluiten

  Nieuwsbrief en emailberichten voorwaarden

   

  Doel en deelname:

  - Door te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord voor het ontvangen van e-mails van ons door ColorMeSocks. Het doel van onze nieuwsbrief is om onze klanten en bezoekers te informeren over onze producten, nieuws en aanbiedingen van ColorMeSocks. Deelname is kosteloos en geheel vrijwillig.

  Gebruik gegevens:

  Wij verwijzen je hiervoor naar onze Privacy Policy. ColorMeSocks zal alleen de aan haar verstrekte (email)gegevens gebruiken t.b.v. emailberichten en nieuwsbrieven.

   

  Frequentie: 
  - De frequentie van de nieuwsbrief zal maximaal twee per maand zijn.

  Derden:

  - ColorMeSocks en de door ColorMeSocks ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met onze e-mailberichten en nieuwsbrieven.

   

  Onjuistheden:

  - ColorMeSocks kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de nieuwsbrieven en e-mailberichten.

   

  Beperkte aansprakelijkheid:

  - We behouden ons het exclusieve recht voor om de nieuwsbrief te wijzigen of stop te zetten, op elk moment met of zonder kennisgeving aan jou. We zijn niet aansprakelijk jegens jou of een derde partij als we een dergelijk recht uitoefenen. Alle nieuwe functies die de dan geldende diensten op deze site aanvullen of verbeteren, zijn ook onderworpen aan deze gebruiksvoorwaarden. We behouden ons het exclusieve recht voor om gebruikers/bezoekers uit te schrijven voor onze nieuwsbriefservice zonder voorafgaande kennisgeving. We zullen dit doen met elke abonnee die volgens ons is geregistreerd met valse gegevens.

  Afmelden:
  - Je hebt het recht om jezelf op elk moment van de nieuwsbrief-abonnementslijst te verwijderen. Als je zich op enig moment wilt afmelden, vind je een afmeldlink onderaan een nieuwsbrief. Uiteraard kan je ook kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] om te verzoeken van de mailinglijst te worden verwijderd.

  Lees onze disclaimer, algemene voorwaarden en Privacy Policy voor mee informatie.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »