Items: 0
Totaal: € 0,00
0

Over ons

 

 Kleuren maken het leven leuk……… want kleuren geven kleur aan het leven!

Kleuren geven energie en  inspiratie.  Kleuren stimuleren onze creativiteit. Onze kleurkeuze zegt iets over ons karakter, talent en vermogen. Elke kleur heeft zijn eigen effect: blauwe en groene kleuren zijn rustgevend, ontspannend en ruimtegevend; rode, oranje en gele kleuren maken vrolijk en geven energie.

Zoveel mensen, zoveel keuzes, zoveel karakters, zoveel kleuren…………….

Daarom staan kleuren centraal op deze website!

Sokken 
in meer dan 50 kleuren en in diverse uitvoeringen maar ook prachtige Pashmina’s van 70% cashmere en 30% zijde in 45 kleuren voor hem en voor haar, speciaal vervaardigd in Nepal onder ons eigen label ColorMeShawl . En dan onze riemen: exclusief vervaardigd onder het ColorMeBelt label in Italië. Handgemaakte suède en leren riemen van hoogwaardige kwaliteit  in bijna 40 verschillende warme en trendy kleuren!  Sokken, riemen en Pashmina’s kunnen uitstekend gecombineerd worden door de uniforme kleuren. De ColorMe-productlijn zal gaandeweg uitgebreid worden. Uiteraard ieder product in héél veel op elkaar afgestemde kleuren.

Sokken zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: casual sokken, sportsokken en niet te vergeten de kleurrijke collectie hockey- en voetbalsokken allen speciaal vervaardigd onder het ColorMeSocks label in Frankrijk en in Engeland.

Naast de vele kleuren onderscheiden ColorMeSocks sokken zich in kwaliteit en draagcomfort. Door de unieke pasvorm zijn de sokken geschikt voor zowel heren als voor dames en kunnen ze zowel als lange sok (kniekous) maar ook als kortere sok onder de kuit gedragen worden zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort.

Eenmaal ColorMeSocks en je wilt nooit meer iets anders!

En onder het motto “ Jong geleerd, oud gedaan” is er  ook een speciale ColorMesocks lijn voor de kinderen eveneens met de speciale ColorMeSocks pasvorm én in ruim 25 kleuren. Natuurlijk ook voor de allerkleinste.  En ook de kids kunnen kiezen uit een uitgebreid assortiment aan hockey- en voetbalsokken in originele uitvoeringen en zowel in hippe als in warme kleuren.

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten en nieuwe kleuren, meld je dan aan op Facebook of voor de Nieuwsbrief.

Uiteraard zijn nieuwe product - en/of kleursuggesties altijd welkom!